1/9

Ključni detalji

Opširnije

Predmetna parcela nalazi se na vrhu brežuljka, odakle se pruža jedinstven pogled na susjedna naselja Kaldir i Motovun.

Na dotrajalost postojećih građevina previđa se njihovo rušenje, te gradnja zamjenskih građevina (vile) na mjestu postojećih kuća. Vila tlocrtno u prizemlju zadržava longitudinalan oblik, te postojeće vizure prema padini i susjednim naseljima. Prizemni dio građevine održava postojeću tipologiju istarske kuće i korištenjem tradicionalnih materijala, konkretno u ovom slučaju zadržavajući izgled stare kamene fasade. Kat građevine je smješten poprečno u odnosu na prizemlje i konzolno izlazi izvan gabarita prizemlja, te time stvara natkriveni ulazni trijem i terasu. Kat odražava suvremenost svojim oblikom i primjenom suvremenih materijala. Na mjestu postojećeg pomoćnog objekta (štale) predviđena je također gradnja zamjenske građevine u kojoj će biti smještena konoba s terasom te garaža.

Prizemlje vile sastoji se od zajedničkih prostora kao što su ulazni prostor, kuhinja, blagovanje i dnevni boravak, te dvije spavaće sobe, svaka sa zasebnom kupaonicom i garderobom. Na katu vile nalaze se također dvije spavaće sobe sa zasebnim garderobama i kupaonicama. Svaka spavaća soba ima izlaz na terasu. Dnevni boravak se u prizemlju proteže i na vanjski prostor. Duž čitavog zapadnog pročelja nalazi se djelomično natkrivena terasa zamišljena kao sunčalište, prostor za blagovanje, odmor i druženje. Također, duž terase proteže se bazen, podijeljen na 3 dijela, dio predviđen za wellness (jacuzzi), dio predviđen za plivanje, te dio za djecu. Ostatak parcele hortikulturno je obrađen sadnjom autohtonih biljnih vrsta visokog i niskog zelenila.

Trenutno parcela ima struju, nema vodu.

Iznimna lokacija za vilu s bazenom s predivnim pogledom.

Prilika za investitore.

Više informacija stojimo Vam na raspolaganju.

Pročitaj više

Dodatno

  • Broj etaža: 1
  • Energetski certifikat: U izradi
  • Vlasnički list

Lokacija na mapi

Kliknite na kartu kako bi postala dinamična

Lokacija na mapi

Kreditni kalkulator

Izračun je isključivo informativan te se kao takav ne može koristiti ni u jednu drugu svrhu.

Ako je za ovu nekretninu na nekoj drugoj web stranici objavljena niža cijena ista vrijedi i kod nas.

EUROVILLA
AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Zagreb

    Berislaviceva 4

    Gajeva 15

    Radnička cesta 52 (Green Gold)

    Horvaćanska cesta 160

Split

    Mike Tripala 4

Rovinj

    ACI Rovinj, Šetalište Vijeća Europe

Pula

    Ciscuttijeva 7

Dubrovnik

    Dr. Ante Starčevića 24

+385 1 4815 111

+385 98 367 582

Kontaktirajte nas

Ova stranica zaštićena je Googleovom reCAPTCHA-om Zaštita privatnosti i Uvjeti korištenja se primijenjuju. Slanjem upita prihvaćam uvjete korištenja.